• nl
  • en
http://www.chestnut-cosmetics.nl/

Gebruik

Hieronder de beschrijving voor het aanbrengen van Chestnut Instant Bronzing Lotion

Waarschijnlijk kunt u niet wachten om aan de slag te gaan met de Chestnut Instant Bronzing Lotion en snel bruin te worden. Om er zeker van te zijn dat u het gewenste resultaat behaalt en de bruiningslotion op de juiste manier aanbrengt, hebben wij voor u op deze pagina een uitgebreide beschrijving voor het aanbrengen van de Chestnut Instant Bronzing Lotion toegevoegd. Stap voor stap wordt u prachtig bruin zonder zon. De zelfbruiningslotion is heel gemakkelijk in gebruik, in slechts zes stappen bent u voorzien van een prachtige bruine en stralende teint.
Aanbrengen Chestnut
Stap 1

De zelfbruiningslotion is het gemakkelijkst aan te brengen met wattenschijfjes. U legt een aantal wattenschijfjes op elkaar (wij adviseren 2/3 wattenschijfjes). 

Stap 2
U brengt de zelfbruiningslotion aan op de wattenschijfjes. Afhankelijk van de teint kunt u zelf bepalen hoeveel druppels u aanbrengt. Voor een niet al te donkere teint adviseren wij u 3 à 4 druppels Chestnut Instant Bronzing Lotion aan te brengen.

Stap 3
Voor een egaal resultaat brengt u Chestnut Instant Bronzing Lotion met ronddraaiende bewegingen op het gewenste lichaamsdeel aan. U kunt deze zelfbruiner namelijk voor zowel het gezicht als het lichaam gebruiken.
Aanbrengen Chestnut 2

Stap 4
U laat de Chestnut Instant Bronzing Lotion enkele seconden intrekken (ongeveer 10 sec.).
Wist u al dat deze zelfbruiningslotion in tegenstelling tot andere selftanning extra snel intrekt? Al binnen 10 seconden heeft u een stralende, gezonde en egale bruine teint.

Stap 5

Voor een donkerdere teint kunt u de zelfbruiner nogmaals aanbrengen en bovengenoemde stappen herhalen.

Stap 6
Indien gewenst kunt u na de behandeling uw make-up aanbrengen. De lotion trekt snel in en vlekt niet, waardoor u gemakkelijk make-up aan kunt brengen.

Chestnut Instant Bronzing Lotion is een selftanning geheel op natuurlijke basis van kastanje extracten.
De bruiningslotion is dermatologisch getest en gemakkelijk afwasbaar met water.